blank
blank

Visszajelzések

Köszönjük mindenkinek a rekordszámú részvételt, sportszerű versenyzést, lelkesedést és jó hangulatot!

A rengeteg előkészítő munkának és szervezésnek hála, sikeresen zajlott a bajnoki hétvége. A szakmai szempontokon és a sportág népszerűsítésén túl fontos volt számunkra, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Hogy célunkat elértük, legjobban a beérkező visszajelzések igazolják, ezeket gyűjtöttük itt össze:

„Ez a csapat a valaha volt legjobb ROB-t, OB-t rendezte meg. Ezt talán senki nem vitatja. Gratulálok a VHS-nek! (Talán a specialitásukat feledni kellene, a dobogó mögötti szembe-napocskát. Tudom, Veszprém felől sütött )”

„Az elmúlt egy évben láttam világbajnokságok, svéd, svájci, stb. bajnokságok élő közvetítését. A győri, VHS által rendezett ROB felzárkózott hozzájuk.”

„Fantasztikus volt. Életemben volt szerencsém egy pár versenyen részt venni, de kijelenthetem nyugodtan, hogy ez volt a CSÚCS…. Gratulálok a rendezőknek és mindenkinek, aki ebben részt vett…. Tisztában vagyok vele hogy nem volt olcsó, viszont jó drága, de ez kell ahhoz, hogy növeljük ennek a csodálatos sportnak a népszerűségét….. Sokkal több ilyen kéne, de tudom, hogy ez hiú ábránd. Ahogy szokták mondani: Szegény ember vízzel főz….Sajnos…..”

„Lenyűgöző volt, a VHS most nagyot tett a sportág népszerűsitéséért is. Szeretném azt mondani, hogy űberelhetetlen, de talán mások is kedvet kapnak, lesz egy ilyen profi rendező gárda, aki éjt nappallá téve ezért dolgozik, amit most volt részünk élvezni. Óriási gratuláció és köszönet! ”

„Szívből gratulálok a nagyszerű munkához!”

„Én még ilyen jó és mindenre kiterjedő komplex szervezést nem láttam Mo-n.”

„Nagyon jó szervezés volt, a GPS kicsit rakoncátlankodott, de hát az élő visszaadta az élményt.”

„Köszönjük a versenyt, kiemelkedő színvonalú szervezés volt! ”

„Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a versenyt!”

„Jó volt Veletek a hétvégén.”

„Csodálatosak voltatok. Öröm volt veletek lenni.”

 

blank

Megosztás